Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

 1,108

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

De woonkamer is ruim en heeft een open verbinding met de keuken. Via de woonkamer bereikt u het aangrenzende balkon, dat samen met de overige raampartijen de woonkamer van veel natuurlijk lichtinval voorziet.Keuken De keuken is in hoekopstelling en is (in de meeste gevallen) voorzien van een afzuigkap, gaskookplaat en koelkast.
Slaapkamer I Het appartement heeft 2 ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn standaard voorzien van een (minder)buis voor het aansluiten van televisie en telefonie. De hoofdslaapkamer is via de hal te bereiken en is met zijn afmeting van circa 18m² zeer ruim. De master bedroom grenst aan slaapkamer II en kijkt vanaf het balkon uit over de omgeving.
Slaapkamer II De tweede slaapkamer bevindt zich naast slaapkamer I en kijkt vanaf het balkon uit over de omgeving. Deze slaapkamer is circa 12m². Door de overvloed aan licht kan deze kamer ook gebruikt worden als hobby- of studeerkamer.
Badkamer De comfortabele badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelcombinatie en een zwevend toilet. De badkamer is zowel op de wanden als de vloer netjes betegeld en heeft daardoor een zeer hoge kwalitei

Woning kenmerken

    • Huur: € 1108.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 90 m2
    • Adres: Gagelboschplein Eindhoven Nederland
    • Aantal kamers: 3