Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

Appartement Gagelboschplein in Eindhoven huren

 1,045

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Woonkamer
De woonkamer is ruim van opzet en staat in open verbinding met de keuken. Via de woonkamer bereik je eveneens het aangrenzende balkon, welke samen met de andere raampartijen de woonkamer van veel natuurlijk lichtinval voorzien.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is (in de meeste gevallen) voorzien van een wasemkap, gaskookplaat en koelkast.

Balkon
Het appartement beschikt over een mooi balkon waar je sfeervolle planten of een leuke, knusse zithoek kunt plaatsen. Vanaf het balkon kijk je leuk uit over de omgeving en geniet je daarnaast van veel contact met de straat.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is te bereiken via de hal en is zeer ruim van afmeting. De kamer grenst aan het balkon en kijkt zodoende hierover mooi uit over de omgeving.

Slaapkamer 2
De ruime, tweede slaapkamer is gelegen naast de entree en kijkt via de raampartij uit over de galerij en de mooie binnenplaats. Deze kamer is, net als de hoofdslaapkamer, standaard voorzien van een (loze) leiding voor het aansluiten van telefonie en televisie. Door het vele lichtinval is deze kamer ook prima te gebruiken als hobby- of werkkamer.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1045.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 90 m2
    • Adres: Gagelboschplein Eindhoven Nederland
    • Aantal kamers: 3