Appartement huren in Heerlen Vrieheidepark

Appartement huren in Heerlen Vrieheidepark

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Ruim appartement gelegen op de 2de verdieping met een prachtig uitzicht.
De woning is gelegen in een onlangs gerenoveerd en gemoderniseerd complex aan de rand van Heerlerheide. Door de ligging heeft men prachtige vergezichten over het omliggende gebied met het toekomstig park in de voormalige zandgroeve. Scholen voor basis-onderwijs en het vernieuwde winkelcentrum van Heerlerheide met een uitgebreid winkelaanbod zijn in de directe nabijheid. De mogelijkheid is aanwezig om een vrijstaande garage bij de aankoop te betrekken. Ruim voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein aan de voorzijde en in de directe omgeving van het complex.
Appartement:
Hal/gang met toegang tot alle ruimtes. Rechts van de ingang is de technische ruimte ( 1.58 x 1.43m) met de opstelling van de HR combi cv ketel, twee slaapkamers ( 4.90 x2.84 en 4.90 x 2.02m), waarvan een met muurkast en beide met toegang tot het ruime balkon. Mooie woonkamer (6.00 x 5.00m) met toegang tot balkon. De separate eetkamer (4.98 x 2.52m). De keuken (2.97 x 2.38m) is voorzien van de volgende apparatuur; 4 pits gascomfort, afzuigkap, vaatwasser en koel/vries combinatie. Van uit de gang is de luxe badkamer te bereiken ( 2.38 x 1.30m) met ruime douche, ligbad, zwevend toilet, wastafel met spiegel en verlichting en witgoed opstelling te bereiken. Het hele appartement is voorzien van een luxe laminaat vloer.
Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1964
Woonoppervlakte : 93 m2
Balkon : 21 m2
Berging : 3 m2
Deels dubbele beglazing.
Alle opgegeven maten zijn circa maten, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Een overeenkomst kan slechts tot stand komen ingeval van wederzijdse schriftelijke overeenstemming.
Aan eventuele onvolkomenheden in de tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld. Deze informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, tussentijdse verkoop voorbehouden. De koopovereenkomst tussen verkoper en koper komt pas tot stand indien beide partijen schriftelijk de koopakte hebben ondertekend, alsmede dat deze overeenkomst tot stand komt onder opschortende voorwaarde dat beide partijen deze akte ondertekenen. Voor nadere inlichtingen kunt u contact opnemen of een afspraak maken met mijn kantoor.

Woning kenmerken

    • Huur: € 850.00 per maand
    • Woonoppervlakte: 96.0 m2
    • Adres: Vrieheidepark, Heerlen
    • Aantal kamers: 1