Appartement huren in ‘s-Hertogenbosch Boksheuvelstraat

Appartement huren in ‘s-Hertogenbosch Boksheuvelstraat

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Beschrijving

Mooie recent gerenoveerde benedenwoning gelegen op een rustige locatie op korte afstand van het centrum van de stad. De woning is van boven tot beneden gerenoveerd en verbouwd en volledig voorzien van o.a. nieuw stucwerk, sanitair, keuken, stoffering, etc. De woning is voorzien van een ruime dubbele woonkamer met open ingerichte keuken, slaapkamer, serre en betegelde achtertuin. In de nabije omgeving kunt u gratis parkeren.
Indeling; Gezamenlijke entree met kelder, toilet en toegang tot de woning. We betreden de woning in de lichte woonkamer met keuken. De keuken is voorzien van elektrische kookplaat, afzuigkap en koelkast. Een erker zorgt voor voldoende lichtinval. Vanuit de woonkamer bereikt u een tussenkamer, ideaal voor een gezellige zithoek. Vanuit hier bereikt u een serre met toegang naar een kleine slaapkamer, het sanitair en de achtertuin. De betegelde badkamer is voorzien van douche, wastafel, wasmachineaansluitingen en toilet.
De woning is gestoffeerd middels een laminaatvloer en glasgordijnen.
Beschikbaar per 1 april 2021.
Huurperiode minimaal 12 maanden. Waarborgsom 2 maanden huur.
Huurder betaalt een bedrag à euro 150,- als voorschot voor gas, water en elektra. Dit bedrag is nog niet opgenomen in bovengenoemde huurprijs. De totale maandelijkse huur bedraagt euro 1.150,-.
Neem contact op met de makelaar voor meer informatie!

Woning kenmerken

    • Huur: € 999.00 per maand
    • Woonoppervlakte: 65.0 m2
    • Adres: Boksheuvelstraat, ‘s-Hertogenbosch
    • Aantal kamers: 1