Appartement Lakenweversplein in Maastricht huren

Appartement Lakenweversplein in Maastricht huren

 895

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Woonkamer
De ruime woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en biedt zodoende een leuk uitzicht op wat zich buiten afspeelt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken/eetkamer, waardoor een royale living gecreëerd wordt.

Balkon
Het balkon is gelegen aan de straatzijde en is meer dan ruim genoeg voor het creëren van een leuke zithoek waarmee je gezellig in contact komt te staan met het leven op straat. Het balkon is bereikbaar via de woonkamer.

Keuken
De keuken is netjes afgewerkt en voorzien van afzuigkap, combi-oven en gaskookplaat. Daarnaast is er voldoende bergruimte beschikbaar in de bovenkastjes.

Slaapkamer 1
De ruime eerste slaapkamer bevindt zich aan de gang aan de achterzijde van het appartement.

Slaapkamer 2
Deze slaapamer grenst aan de slaapkamer 1 en is ruim qua grootte. Ook krijgt de kamer veel lichtinval via de raampartij, waardoor de kamer ook prima gebruikt kan worden als werk- of hobbykamer.

Slaapkamer 3
Appartement type Camarque beschikt over een extra, derde slaapkamer, die zich bevindt op de tweede etage van het appartement. Deze kamer is eveneens zeer ruim en kan daardoor gebruikt prima worden als hoofdslaapkamer.

Woning kenmerken

    • Huur: € 895.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 85 m2
    • Adres: Lakenweversplein Maastricht Nederland
    • Aantal kamers: 4