Appartement Maastrichter Grachtstraat in Maastricht huren

Appartement Maastrichter Grachtstraat in Maastricht huren

 930

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Ingang
De lift brengt u naar de entree op de derde verdieping, vanwaar u via de ruime hal toegang heeft tot de woonkamer/keuken, toilet, badkamer, cv-ruimte en beide slaapkamers. Daarnaast bevinden zich in de hal ook de meterkast en de trap naar de bovenverdieping.
Huiskamer
De ruime woonkamer is gelegen aan de straatzijde van het complex en biedt hierdoor een mooi uitzicht op wat er buiten gebeurt. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken/eetkamer waardoor een riant woongedeelte is ontstaan.
Balkon
Het balkon is gelegen aan de straatzijde en is meer dan ruim genoeg om een fijne zithoek te creëren waarmee je in aanraking kunt komen met het leven op straat. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.
Keuken
De keuken is netjes afgewerkt en voorzien van afzuigkap, combi-oven en gaskookplaat. Daarnaast is er voldoende opbergruimte aanwezig in de bovenkasten.
Slaapkamer 1
De ruime eerste slaapkamer is gelegen in de gang aan de achterzijde van het appartement.
Slaapkamer 2
Deze slaapkamer grenst aan slaapkamer 1 en is ruim van formaat. Ook krijgt de kamer veel licht door de ramen, waardoor de kamer ook als werk- of hobbykamer gebruikt kan worden.
Slaapkamer 3
Appartement type Camarque heeft een extra derde slaapkamer, deze is gelegen op de tweede verdieping van het appartement. Ook deze kamer is zeer ruim en kan dus als master bedroom gebruikt worden.
Badkamer
De badkamer is comfortabel, modern en netjes afgewerkt en voorzien van een ligbad en wastafel. Daarnaast is de aansluiting voor de wasapparatuur gelegen.
Toiletruimte Het aparte toilet
kamer is gelegen op de gang en heeft een zwevend toilet en een wastafel.

Woning kenmerken

    • Huur: € 930.00 per maand
    • Type woning: Appartement
    • Woonoppervlakte: 85 m2
    • Adres: Maastrichter_Grachtstraat Maastricht Nederland
    • Aantal kamers: 4