Doggerstraat, Rotterdam

Doggerstraat, Rotterdam

 995 (Excl.)

Categorie:

Beschrijving

Hip en turnkey drie kamer appartement met fraaie keuken, hoogwaardige afwerking en twee heerlijke ruime balkons! 

De woning is heerlijk vrij gelegen op de derde verdieping in een ruim opgezette straat en voldoende parkeerruimte voor de deur. Het appartementencomplex is ook extern goed onderhouden en een verzorgd trappenhuis. 

3e verdieping: 
De woning is intern geheel gerenoveerd met uitsluitend A klasse materialen en voorzien van dubbele beglazing, alsook nieuwe centrale verwarming. 

Royale woonkamer van 4.48 x 3.52 met ruim terras op het oosten! De luxe keuken 4.75 x 2.37 beschikt over diverse inbouwapparatuur zoals een inductie kookplaat, een vaatwasser, oven, afzuigkap en koel/vriescombinatie en bevindt zich aan de achterzijde van de woning. De woning beschikt ook aan de achterzijde over een ruim terras. Slaapkamer I ca. 3.52 x 3.86m met een fraaie luxe kastenwand. Slaapkamer II ca. 2.87 x 2.28m aan de voorzijde. Tot slot beschikt de woning over een chique badkamer 2.94 x 1.09m met een inloopdouche, wastafel en aparte toiletruimte en een afgesloten ruimte voor de wasmachine. 

Zoekt u een instapklaar appartement in een leuke wijk op de rand van Rotterdam, dan is deze woning zeker de moeite van het bezoeken waard! 

Bijzonderheden: 
– turn key woning 
– berging 4.11 x 1.67 in de onderbouw 
– dubbelglas en nieuwe cv 

Huurcondities:
De maandelijkse huur bedraagt €995,- De kosten voor gas, water, elektra, internet/TV en gemeentelijke belastingen zijn op rekening van huurder en niet inbegrepen in de huurprijs.
De servicekosten bedraagt €55,-
De waarborgsom staat gelijk aan minimaal 1 maand huur
Bewoning is mogelijk voor een maximum van 2 volwassen personen. Bewoning door 2 personen is alleen geschikt voor een stel
De maximale huurperiode is gelijk aan 12 maanden, verlenging mogelijk

Er worden geen uitlatingen gedaan over het toewijzingsbeleid 
Het inkomen moet voortkomen uit loon uit arbeid met een minimaal inkomen van 3 maal de huurprijs bruto, voor een koppel geldt een minimaal inkomen van 4 maal de huurprijs bruto.

Woning kenmerken

  • Locatie:  Doggerstraat, 3028HL, Rotterdam, Zuid-Holland
  • Oppervlakte: 50 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Beschikbaar per: 2019-09-01