Huis Picardie in Venlo huren

Huis Picardie in Venlo huren

 1,100

Reageren op deze woning?

Heb je interesse in deze woning en wil je reageren op deze huurwoning? Schrijf je dan nu in!

Plaats:

Beschrijving

Begane grond:
De entree/gang geeft toegang tot de toiletruimte, trapopgang, garderobe, de kelder en de woonkamer. De toiletruimte heeft een toilet en fontein. De L-vormige woonkamer is ca. 27 m² groot. De keuken (ca. 6 m²) bestaat uit een U-vorm opstelling met de toegang naar de tuin. De keuken beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, aparte magnetron, een ingebouwde vaatwasser, koelkast en diepvries. De woonkamer en gang zijn voorzien van moderne vloeren.

1e verdieping:
De overloop geeft toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer en vaste trap naar de zolder. De badkamer is volledig betegeld en ingericht met een douche met thermostaatkraan, vaste wastafel en radiator. Slaapkamer 1 (ca. 10 m²) is gelegen aan de voorzijde. De 2e slaapkamer (ca. 16 m²) aan de achterzijde heeft airconditioning en geeft toegang tot het dakterras. Beide slaapkamers zijn elk uitgerust met een muurkast. De gehele 1e verdieping is voorzien van een moderne vloer.

2e verdieping:
Middels een vaste trap is de overloop van de 2e verdieping te bereiken. De overloop geeft toegang tot de CV-ruimte, de 3e slaapkamer en de bergzolder. In de cv-ruimte is de combi CV-ketel (Nefit 2012) geïnstalleerd en de witgoedaansluiting. De 3e slaapkamer (ca. 8 m²) beschikt over een dakkapel. Vanuit de bergzolder (8m2) heeft men toegang tot de vliering. De gehele 2e verdieping is voorzien van een moderne vloer.

Woning kenmerken

    • Huur: € 1100.00 per maand
    • Type woning: Huurwoning
    • Woonoppervlakte: 113 m2
    • Adres: Picardie Venlo Nederland
    • Aantal kamers: 7