Stuyvesantstraat, Den Haag

Stuyvesantstraat, Den Haag

 1,150 (Excl.)

Categorie:

Beschrijving

Gelegen in een prachtig groene straat in een van de leukste wijken van Den Haag. Op 5 minuten lopen van het Haagse Bos en het koninklijk paleis. Om de hoek bij de Theresiastraat en op 20 minuten fietsen van het strand. Zeer kindvriendelijk en met veel activiteiten in de buurt.

Het appartement op de 1ste etage bestaat uit 2 slaapkamers, een zeer ruime woonkamer inclusief werkende haard, een moderne badkamer en een keuken met toegang tot het balkon. Geschikt voor stel of 1 / 2 kinds gezin.

Indeling: Entree; hal met parket vloer; toegang tot lichte woonkamer; aan de voorzijde een ruime slaapkamer en aan de achterzijde een kleine slaapkamer / studeerkamer. Keuken voorzien van koel/vrieskast, 4 pits gaskookplaat, oven en afzuigkap, toegang tot balkon. Moderne badkamer voorzien van een douche, wastafel, wasmachine plaats; separaat toilet. Tevens bevinden zich twee ruime opbergkasten in de gang.

Bijzonderheden: – Gemakkelijke toegang tot openbaar vervoer en uitvalswegen, snelle treinverbinding naar Amsterdam (35 mins). – Op fietsafstand van het Haagse centrum en Scheveningse Strand. – In groene woonwijk op loopafstand van meerdere parken en nabij winkelstraat “de Theresiastraat”. – Parkeergelegenheid voor de deur. LET OP: Voor deze woning dient door de huurder(s) een huisvestingsvergunning te worden aangevraagd. Een belangrijke voorwaarde is dat uw jaarinkomen inclusief vakantiegeld niet boven € 57.053,- (eenpersoonshuishouden) of € 67.053,- (huishouden van 2 of meer personen

Woning kenmerken

  • Locatie:  Stuyvesantstraat, 2593GH, Den Haag, Zuid-Holland
  • Oppervlakte: 84 m2
  • Aantal kamers: 3
  • Beschikbaar per: 2020-02-06