Witte Vlinderweg, Wormerveer

Witte Vlinderweg, Wormerveer

 1,000 (Excl.)

Categorie:

Beschrijving

Het betreft een bedrijfswoning met kantoorgedeelte.Het object is voorzien van verlichting, kastenwand, keuken, badkamer, separaat toilet en fraaie laminaat als vloerbedekking. Een volledige bovenverdieping met grote raampartijen v.v. dubbelglas welke voor voldoende lichtinval en ventilatie zorgdragen. Het betreft een Turn Key unit, welke voorzien is van een basisaanleg van elektra en verlichting.

Indeling:Overloop met garderoberuimte en separaat toilet met fonteintje,Ruime kamer met zit en kantoorgedeelte (ca. 33.5m2) en open keuken v.v. 4 pits gasfornuis met oven, RvS afzuigschouw, koel-vries combinatie en voldoende werkblad en kastruimte.

Via een doorloop komt u in de slaapkamergedeelte en badkamer v.v. wastafel, ruime douchehoek en aansluitingen voor wasmachine en droger.De slaapkamer (ca. 18.5m2) met grote raampartij en diepe vensterbanken is tevens voorzien van een keurige laminaat en kastenwand.Het gebouw heeft een moderne uitstraling met een zilverkleurige verticale gevelbeplating. De ramen zijn uitgevoerd in kunststof en voorzien van dubbel glas.

Door de ligging aan deze buitenrand van het gebied ligt het complex niet ingebouwd tussen andere bebouwing, zodat een prettig werkklimaat en goede bereikbaarheid verzekerd is.Het gehele industrieterrein ligt zeer centraal op slechts 5 autominuten van de snelwegen A-8 en A-10.

De unit is ingericht met de aansluitingen voor gas/water/elektra en riolering.

Woning kenmerken

  • Locatie:  Witte Vlinderweg, 1521PS, Wormerveer, Noord-Holland
  • Oppervlakte: 80 m2
  • Aantal kamers: 2
  • Beschikbaar per: 2019-08-08